News Flash:

Bine de știut!

Muzicon Summer Camp, la Buzad, în perioada 21-28 iunie

19 Iunie 2024
115 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro

În perioada 21-28 iunie, cea de-a doua ediție Muzicon Summer Camp aduce în mijlocul naturii, la Buzad, 12 muzicieni din mai multe orașe ale țării, selectați să producă muzică originală sub îndrumarea unor artiști experimentați.

În urma unui apel public lansat de Muzicon Hub, artiști din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Arad își vor petrece o săptămână într-un loc pitoresc din Timiș, după ce au fost aleși de un juriu format din muzicieni consacrați. Aplicanții au trebuit să demonstreze o minimă experiență în domeniul muzical, să aibă vârsta de 18 ani împliniți și să își trimită portofoliul creativ, însoțit de o scurtă descriere relevantă, la adresa muziconhub•gmail.com.

Finaliștii vor fi remunerați cu suma netă de 3000 de lei și toate cheltuielile de cazare și masă vor fi acoperite, în cadrul The Village. Muzicienii selectați pentru ediția de anul acesta sunt: Mihai Sălăjan, Cristina Lupu, Anghel Mailat, Flavius Retea, Andrei Bobis, Mihai Grădina, Damian Ouatu, Daniel Einholt, Cristian Paroș, Mihai Moldovan, Runa The Real și Nikita Dembinski.

Timp de o săptămână, în cadrul taberei de creație, se vor forma grupuri de lucru conduse de Octavian Horvath, Ioan Pascu, Florin Unguraș și DJ K-lu, care până la finalul proiectului vor produce muzică nouă. În ultima zi, 22 iunie, își vor prezenta creațiile în cadrul unui showcase live, cu public. Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncțional Bastion, începând de la ora 19:00, participarea fiind gratuită. Proiectul este co-finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011926 (s)