News Flash:

Viceprimarul Cosmin Tabără a făcut anunțul

Tehnodomus S.A va construi Stadionul Lego din Calea Buziașului

11 Mai 2023
276 Vizualizari | 0 Comentarii


Viceprimarul Cosmin Tabără a dezvăluit numele câștigătorului desemnat pentru elaborarea Proiectului tehnic și construcția primului stadion din Timișoara după o perioadă de 60 de ani! Termenul limită pentru depunerea contestațiilor a fost luni seară, la ora 24, dar, din fericire, nu a fost înregistrată nicio contestație.

„Din patru societăți, toate respectabile, a fost aleasă cea mai bună ofertă raportată la preț-calitate, conform prevederilor legale: societatea Tehnodomus S.A., împreună cu firmele din subantrepriză, la o valoare a contractului de 97.002.850 lei, plus TVA. Acum trebuie să trecem efectiv la treabă: semnarea contractului în scurt timp, realizarea proiectului, avizările care trebuie făcute și execuția propriu-zisă”, a transmis Tabără. 

Viceprimarul speră într-o colaborare constructivă între toți factorii implicați și subliniază importanța sprijinului din partea tuturor instituțiilor.

” Să conștientizăm că suntem un oraș care nu are infrastructură sportivă, iar acum depinde exclusiv de noi să o facem! Să lucrăm împreună cu toții și să ajutam!”, a mai zis Tabără. 

Viceprimarul a vrut să adreseze mulțumiri tuturor celor care au sprijinit și contribuit la realizarea proiectului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006892 (s)