News Flash:

Pe 8 iunie se deschide un magazin Ikea și în Timișoara

IKEA Timișoara, cel de-al treilea magazin al companiei din România

11 Mai 2023
241 Vizualizari | 0 Comentarii


Conform anunțului făcut de reprezentanții retailerului de mobilier și decorațiuni, începând cu data de 8 iunie, Timișoara va fi oficial inclusă pe lista orașelor din lume în care se află un magazin IKEA. IKEA Timișoara va fi al treilea magazin al companiei în România și primul în regiunea de vest a țării.

Magazinul va fi cel mai sustenabil din Europa de sud-est (IKEA SEE), atât în ceea ce privește standardele de construcție, cât și operațiunile desfășurate în cadrul afacerii.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie. Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă. Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil.”, a transmis Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.


Cu o suprafață de 26.000 de metri pătrați, magazinul IKEA Timișoara va oferi o gamă variată de aproximativ 8.300 de produse pentru amenajarea locuinței, caracterizate prin designul lor deosebit, funcționalitate și calitate superioară, la prețuri accesibile. Clienții viitori ai magazinului vor beneficia de sprijinul experților în design de la IKEA, pentru a-și transforma locuințele în spații pline de confort și stil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006450 (s)