News Flash:

Momente de GROAZA la un meci din Liga a 4-a Bihor! Un fotbalist a facut stop cardiac pe teren. "Zi-le sa opreasca meciul ca mi-e rau!”

24 Aprilie 2017
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
incident andrei catana alesd online 2
Momente de un dramatism total au avut loc sambata, la putin timp dupa ora 15:00, in cadrul meciului disputat in orasul bihorean Alesd, intre echipele Crisul Alesd (locul 11) si CS Diosig Bihardioszeg (locul 1).
Partida din etapa a 22-a a Ligii a 4-a Bihor a fost intrerupta in minutul 9, la scorul de 0-0, dupa ce unul dintre fundasii formatiei gazda, Andrei Catana (24 de ani), a cazut pe teren fara sa fie lovit de cineva, scrie Pro Sport
Jucatorul, proaspat casatorit si tatal unei fetite, apucase sa ii spuna unui adversar aflat langa el sa ceara oprirea jocului pentru ca ii este rau, iar imediat dupa aceea a cazut pe gazon, suferind un stop cardiac. Momentele care au urmat au fost de-a dreptul dramatice si s-au derulat cu repeziciune ce pana la urma i-au salvat viata tanarului jucator care in trecut a fost in vizorul celor de la FC Bihor.
„Gado, zi-le sa opreasca meciul ca mi-e rau!!”, a apucat sa ii spuna, in minutul 9 al jocului, Catana lui Ramses Gado, atacantul echipei Diosig, ca apoi sa se prabuseasca la pamant, scrie bihorpenet.ro. ”Faraonul”, fostul jucator al Otelului, Inter Curtea de Arges, CSMS Iasi sau CS U Craiova, a impietrit in acel moment. La fel e si Emil Popa, al doilea atacant al oaspetilor, care este angajat la pompieri si e invatat cu astfel de momente.
„Era langa mine, faza se petrecea in alta parte, cand mi-a spus ca ii e rau si s-a lasat jos. Am strigat sa intervina de pe banca, apoi am vazut ca in cateva secunde a inceput sa tremure, apoi l-au resuscitat…Doamne, momente de groaza! Am ramas socat. Doamne ajuta-i sa se faca bine”, a rememorat, ingrozit, pentru bihon.ro, Ramses Gado, momentul in care Catana s-a prabusit pe teren.
Medicul Crisul si un suporter al lui Diosig, paramedic, ii sar in ajutor
Noroc cu medicul echipei gazda, Dorel Miere, care a avut o prezenta de spirit fantastica! Si-a dat seama despre ce este vorba si a tasnit spre jucatorul cazut pe gazon. Aceleasi ganduri le-a avut si un spectator, suporter al echipei oaspete. Din tribuna, acesta ii striga atacantului Emil Popa: „Emile! I-ai pulsul… Acum!”. E vocea paramedicului Andrei Coita, coleg cu Popa. Intre timp medicul Miere, ajunge la Catana, care devenea cianotic.
Emil Popa ii striga colegului sau, paramedicul Coita, sa vina urgent, dandu-si seama ca situatia este grava. Coita nu sta pe ganduri, sare gardul si in cateva secunde este langa jucatorul aflat in agonie. Se suna la 112 si se cheama de urgenta ambulanta. Impreuna cu medicul Dorel Miere incep resuscitarea lui Andrei. Pulsul ii revine si dispare de cateva ori.
Au fost momente dramatice la Alesd, cu tanarul jucator Andrei Catana cazut pe gazon dupa un infarct. Foto: Alesd Online
Un al suporter, cu flexul la el, a deschis poarta pentru a intra ambulanta
In mai putin de cinci minute ambulanta e la fata locului, insa, intre timp, gazdele si-au dat seama de o alta problema. Poarta de acces pe care trebuia sa intre ambulanta este blocata! Si totusi, situatia este rezolvata. Absolut incredibil… In tribuna se afla un muncitor, care are la el un flex, in portbagajul masinii aflate in parcare! Da fuga la ea, ia flexul si taie lantul care leaga poarta, fix cu cateva secunde inainte ca ambulanta sa-si faca aparitia! Vezi tot articolul pe PROSPORT.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006683 (s)