News Flash:

Trupurile copiilor alpinisti au fost coborate de pe munte dupa 12 ore de la producerea AVALANSEI

24 Aprilie 2017
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
retezat2
Cinci persoane surprinse de avalansa din Muntii Retezat, printre care si tatii celor doi copii care au murit, au fost transportate, in noaptea de sambata spre duminica, la spitalele din judetul Hunedoara pentru investigatii. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz. UPDATE: Trupurile copiilor alipinisti, morti in avalansa, au fost coborate de pe munte dupa 12 ore.
Trupurile neinsufletite ale celor doi copii morti in avalansa din Muntii Retezat au fost recuperate dupa o interventie de aproape 12 ore si au fost predate unui echipaj al Serviciului de Medicina Legala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”Echipele noastre au ajuns la Carnic, dupa o actiune grea, in conditii grele de iarna. A nins, a batut vantul, terenul este nesigur, iar zona periculoasa”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Hunedoara, Iulian Patru.
Potrivit acestuia, operatiunea de recuperare a trupurilor neinsufletite ale celor doi copii morti in avalansa din Muntii Retezat s-a incheiat duminica in jurul orei 17.00, dupa aproape 12 ore.
Un echipaj al Serviciului de Medicina Legala a preluat trupurile celor doi copii, urmand sa faca autopsia pentru stabilirea cauzelor decesului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007580 (s)