News Flash:

SCENE TERIFIANTE! Elev de 17 ani din Caras-Severin, omorat cu un topor de un coleg de clasa, dupa o cearta pe Facebook

24 Aprilie 2017
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie2
Un adolescent in varsta de 17 ani din orasul Bocsa, judetul Caras-Severin, a fost ucis, in noaptea de sambata spre duminica, de catre un coleg de clasa si de tatal acestuia, care l-au lovit cu un topor si un par, dupa o cearta pe Facebook din cauza unei fete, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit oamenilor legii, incidentul s-a petrecut la doar cateva sute de metri de sediul Politiei din Bocsa, judetul Caras-Severin.
Din primele informatii, se pare ca cei doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, colegi de clasa, s-au certat pe Facebook, in urma cu cateva zile, din cauza unei fete.
Sambata seara, cei doi au reluat discutiile aprinse pe reteaua de socializare. Apoi, victima, de 17 ani, de etnie roma, a venit insotita de fratele sau in fata casei in care locuia colegul cu care s-a certat pe Facebook, pentru a clarifica lucrurile.
Insa, baiatul de 16 ani a iesit din casa insotit de tatal sau, iar intre cele doua grupuri a izbucnit un adevarat scandal.
Martorii au povestit ca cei doi au tabarat pe baiatul de 17 ani, pe care l-au lovit cu un topor si un par si l-au lasat intr-o balta de sange in mijlocul drumului.
Echipajul medical ajuns la fata locului l-a transportat pe tanar la Spitalul de Urgenta din Resita, unde a murit din cauza hemoragiei puternice.
Cei doi presupusi agresori s-au ascuns intr-o anexa a casei in care locuiau, dar politistii au reusit sa-i gaseasca si i-au retinut.

caras-severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006439 (s)