News Flash:

Moartea lui Petrica Mitu Stoian scoate la iveala noi detalii. Cine este vinovat pentru moartea artistului

14 Decembrie 2021
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Mitu Stoian

Petrica Mitu Stoian a murit in urma cu mai bine de o luna, dar de abia acum ies la iveala anumite detalii. Decesul acestuia a indurerat intreaga scena a artistilor de muzica populara si nu numai. Din ce in ce mai mai multi colegi de breasla, dar si jurnalisti incearca sa isi dea seama ce s-a intamplat, de fapt, cu rapsodul.

Colegii de scena ai artistului nu vor sa conceapa ca interpretul nu mai este printre ei. Majoritatea au fost la filmarile unei emisiuni care, cel mai probabil, se va difuza de Revelion. Interpretul era intr-o stare foarte buna, ba chiar a glumit cu ceilalti artisti. Peste tot in presa se vuieste ca Petrica a murit din cauza terapiei hiperbare care ii era administrata la clinica. Teoriile si ipotezele sunt diverse, iar momentan, avocata care se ocupa de investigarea mortii interpretului a lansat noi detalii importante.

Avocatul familiei lui Petrica Matu Stoian, Carmen Obirsanu, a marturisit in cadrul unei emisiuni TV ca ancheta in ceea ce priveste cauza mortii regretatului artist ar trebui sa continue si la spitalul din Resita, acolo unde interpretul a ajuns in urma problemelor de la clinica unde se trata post-COVID.


”Au tinut pacientul ca doar doar ii restabilim noi si nu o sa se mai afle nimic de erorile de la clinica. N-au vrut sa lase familia sa-l duca la o clinica de specialitate cum era cea din Timisoara”, a spus avocatul familiei.
”Din cate m-am uitat, in afara de medicul de la ATI si cel de la UPU, niciun medic pneumolog, de chirurgie toracica nu a fost contactat. Trebuie sa beneficieze de un consult al medicilor de specialitate ca se vedea ca bolnavul avea hemoptizie. Eu nu-mi permit sa dau niste lectii, dar cand vezi ca un pacient are sangele atat de fluid, e urmare a bolii pulmonare pe care a avut-o”, a mai spus Carmen Obirsanu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)