News Flash:

Dinu Maxer a reactionat dupa ce a aflat ca Nicoleta Luciu l-a inselat cu Nutu Camataru

14 Decembrie 2021
462 Vizualizari | 0 Comentarii
Dinu Maxer

Toata lumea stie ca Nicoleta Luciu a avut o relatie cu Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit in vazut tuturor, dar se pare ca asta nu a fost suficient pentru ca relatia lor sa fie una de durata.

Desi au pus capat povestii de iubire cu ani in urma, abia acum ies la iveala detalii care il deranjeaza si pe Dinu. In cartea despre Nutu Camataru, interlopul sustine ca s-a iubit cu Nicoleta Luciu, iar asta ii ridica multe semne de intrebare fostului ei partener. Dinu a reactionat la povestea din cartea scrisa de Codin Maticiuc si si-a declarat indiferenta fata de acest subiect care nu mai prezinta interes pentru el.

Dinu Maxer a declarat recent, ca nu stie nimic despre acest episod. In continuare, cantaretul a mai precizat faptul ca fostul lui partenera ar fi trebuit sa iasa pe post si sa clarifice situatia.  

„Eu nu stiu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios insa si ma intreb de ce Nicoleta nu apare sa declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relatie frumoasa, de opt ani, pana in 2005. Cand ne-am cunoscut era domnisoara. Ne-am despartit cu o saptamana inainte de Paste, a fost o despartire linistita, apoi n-am mai avut despre ce sa vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de multi ani”, a declarat Dinu Maxer, pentru Playtech.ro.

„N-am baut si n-am fumat niciodata! Am facut toata viata sport, dar am un viciu: imi plac femeile si nu ma pot plange, am fost intotdeauna inconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost si eu, si Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu (…) si multe altele. Sile a fost si el cu Nicoleta Luciu. Cum sa se zica ca noi aveam nevoie de prostituate, cand noi eram cu cele mai frumoase fete?”, declara Nutu Camataru in 2006, pentru sursa ziarul „Averea”, potrivit VIVA! 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004845 (s)