News Flash:

Claudia de la „Chefi la cutite” este de nerecunoscut. Cum a reusit concurenta sa slabeasca 27 de kilograme

14 Decembrie 2021
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
Claudia Radu

Imediat dupa ce s-au terminat filmarile la „Chefi la cutite”, Claudia si-a propus sa faca schimbari in viata ei. Concurenta a visat mult la marele premiu si, desi nu a ajuns sa puna mana pe farfuria castigatoare, a ramas in relatii bune cu Blenche. Claudia si-a dorit foarte mult sa slabeasca, iar cu ambitie si mult sport, aproape ca a ajuns la silueta dorita.

Claudia Radu deja se lauda pe retelele sociale cu noua ei silueta. De cand s-a apucat de sport, aceasta a topit 27 de kilograme, dintre care 5kg doar în ultima luna. Concurenta de la „Chefi la cutite” a declarat ca mai are ceva de parcurs pana va ajunge la silueta mult visata, dar nu are de gand sa abandoneze cursa. Claudia nu are de gand doar sa se laude cu progresul ei, ci este dispusa sa ii ajute si sa ii motiveze si pe altii sa atinga rezultatele dorite, fara infometare si diete drastice.

„ -27 kg‼️‼️ #RezultatIntermediar
Postarea asta vine ca urmare a cuvintelor frumoase pe care mi le-ati scris de ziua mea legat de procesul meu de slabire si, pentru ca m-ati facut curioasa, a trebuit sa alatur ultima postare cu o poza de anul trecut. ????????????
Si cam asta a iesit...???????????? in momentul de fata am un rezultat intermediar de -27 kg. ????
”, a scris Claudia Radu in cadrul postarii.

„Varsta de 28 de ani a venit cu multe provocari si m-a facut sa realizez cat de importanta este sanatatea mea. Fapt pentru care am renuntat definitiv la scuze si muncesc zilnic pentru a ajunge cea mai buna versiune a mea (...)
29, sunt sigura ca vei fi o etapa minunata in viata mea. Am in pregatire un proiect de care abia astept sa va povestesc. ???? La 29 vreau sa ajung in cea mai buna forma a mea si, de ce nu, sa am ocazia sa ajut si alte persoane care se confrunta cu probleme de greutate. ????”
, a scris fosta concurenta de la Chefi la cutite cu ocazia zilei de nastere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004973 (s)