News Flash:

Elwira Petre a reactionant dupa ce s-a zvonit ca va divorta de Mihai Petre. „Fetele raman la mine”

14 Decembrie 2021
711 Vizualizari | 0 Comentarii
Elwira Mihai

Mihai Petre si Elwira sunt o familie care demonstreaza ca daca au un scop comun, orice se poate realiza. Cei doi au plecat pe Drumul Imparatilor cu gandul de a-si face fetele mandre, iar aceasta premisa ii motiveaza mereu. Mihai a fost motorul echipei, iar Elwira a fost mereu acolo pentru el. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Mihai a fost extrem de competitiv si a vrut sa ajunga de fiecare data pe primul loc la Irina.

Cei care au rmarit Asia Express au realizat ca Elwira a fost partea calma a cuplului. Sotia lui Mihai a stiut cum sa gestioneze fiecare situatie tensionata si si-a calmat sotul acolo unde a fost nevoie. De multe ori, Elwira a fost persoana pe care Mihai si-a varsat nervii de la autostop sau de la cazare. Nu este deloc usor ca dupa o zi intreaga de alergat si indeplinit misiuni sa fii calm, iar multi dintre concurenti isi pierd rabdarea.

„Mihai Petre, din pacate, in goana asta a lui sa castige a uitat sa se bucure de experienta asta si de lucrurile marunte. La urma urmei ideea e sa te si distrezi facand misiunile astea. Pacat…/ Mihai este disperat, pacat! Ea in schimb e o dulceata!/ Este jalnic Mihai… Pacat de fatuca asta/ Lasa-l ca nu te merita!!/

Mihai Petre e atat de disperat sa fie pe primul loc, incat uita si de bun simt si de respect. Isi baga sotia mereu la inaintare si daca nu iese ceva bine ea este de vina! E trist ca nu se bucura de nimic!. Elwira, grabeste lucrurile/

Petre este invidios pe aportul adus de sotia lui in competitie! Parca el ar fi printul si ea supusa lui. Nu as dori ca el sa castige. Sunt alte perechi mai capabile si mult mai responsabile decat Mihai Petre care s-a transformat intr-o „fiara salbatica” pana si fata de sotia lui” sunt doar cateva dintre mesajele pe care le-a primit Elwira de la fanii ei.

Dupa toate speculatiile, cum ca relatia celor doi ar fi fost afectata, Mihai si Elwira Petre neaga orice posibilitate al unui divort. „Am invatat sa pretuiesc momentele simple. Imbratisarile si simpla prezenta a oamenilor dragi in viata mea. Ele raman cu mine, amintiri calde, firesti” a scris Elwira Petre pe Facebook, alaturi de o fotografie cu ea si cu Mihai.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007230 (s)