News Flash:

Delia, replici acide la adresa celor care o critica ca se prosteste pe internet. „Daca sunt persoana expusa nu trebuie sa imi asum... ”

14 Decembrie 2021
353 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia a fost de foarte multe ori pusa la zid din cauza vestimentatiei, a makeup-ului sau a ipostazelor in care se pozeaza. Dupa ce a creat valuri de reactii odata cu afirmarea pozitiei fata de a avea sau nu copii, artista a fost criticata si din cauza modului in care actioneaza in raport cu varsta pe care o are. Desi, a afirmat ca sufera de sindromul Peter Pan, Delia a simtit ca nu mai vrea sa se justifice pentru ceea ce face in online. Artista merge pe premisa ca cine o urmaste, o face din pasiune, iar cui nu-i place contentul ei, ii poate da unfollow cu usurinta.

Excentricitatea Deliei a fost mereu un subiect de discutie pe social media. Fanii care nu i-au inteles felul de a fi sau de a se imbraca nu s-au ferit sa ii arunce vorbe dure in sectiunea de comentarii. Daca la inceput punea totul la suflet, acum, artista a invatat ca indiferenta este cea mai buna metoda de a raspunde criticilor.

„De multe ori nu imi pasa ce spun ceilalti, nu citesc stirile care apar despre mine – cand mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regula primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postarile mele si le mai raspund celor care imi scriu. Dar in rest, de atata timp de cand sunt artist, m-am obisnuit cu expunerea.

Nu spun insa ca e normal sa fii criticat doar pentru ca esti persoana publica si ca ni se spune adesea sa ne asumam acest rol, acest statut. Da, ni-l asumam ca artisti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie sa dea explicatii si sa se justifice pentru orice lucru pe care il fac.”, a declarat Delia pentru Adevarul. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005882 (s)