News Flash:

George Burcea, primele declaratii despre sarcina iubitei sale. I-a mintit sau nu Viviana pe toti

14 Decembrie 2021
347 Vizualizari | 0 Comentarii
George si Viviana

George Burcea ia atitudine in cazul asa-zisei sarcini a Vivianei. Tanara afirma peste tot, sus si tare ca George va deveni tatic din nou. Satul de a atatea mesaje si speculatii, actorul a decis sa ia la inaintare si sa faca primele declaratii oficiale.

Viviana Sposub anunta cu surle si trambite ca se pregateste pentru cel mai important rol din viata ei si anume, acela de mama. Concurenta de la Kanal D va da vestea maine seara chiar in timpul defilarii ei. In timp ce unii inca mai cred sau spera ca este o gluma, altii deja au început sa o felicite pe iubita lui George. Inclusiv juratii au fost uimiti de anuntul facut de fosta fata de la meteo. Colegele ei nu prea au fost surprinse, dar au felicitat-o si s-au bucura pentru ea. 

Zile la rand s-a vorbit despre faptul ca Viviana Sposub ar fi insarcinata, iar George Burcea o sa devina tata pentru a treia oara. Ei bine, caci s-a ajuns prea departe, actorul a dat cartile pe fata si a explicat pe intelesul tuturor ca o poza din social media nu reflecta neaparat adevarul, astfel a eliminat o ipoteza prin care partenera sa de viata ar fi insarcinata.

Viviana nu este insarcinata. Nu exista asa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupam. O poza de pe Instagram nu este o confirmare la sarcina”, a declarat actorul, pentru Click.ro.

Vedeta a batut de multe ori apropoul ca vrea sa aiba un copil cu George sau ca vrea sa se casatoreasca cu acesta, dar nimic nu s-a concretizat pana acum. Maine seara, Viviana va da vestea cea mare, ia un filmulet a fost deja postat pe Instagramul emisiunii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006085 (s)