News Flash:

Veste importantă din sănătate

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dă asigurări că nu se vor pierde fonduri din finanţarea PNRR pentru spitale

11 Aprilie 2024
128 Vizualizari | 0 Comentarii

Miercuri, ministrul Alexandru Rafila a declarat că Ministerul Sănătății va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că nu se pierd fonduri din finanțarea PNRR pentru spitale.

„Fiecare autoritate publică care a contractat fie un credit sau fonduri nerambursabile, cum este cazul PNRR, are nişte responsabilităţi. (…) Am fost în unele locaţii în ţară unde nu s-a întâmplat nimic.

În mod evident aceste fonduri nu vor fi pierdute, ci vor fi realocate în alte locuri unde lucrurile se desfăşoară aşa cum trebuie. Există şi proiecte în aşteptare care pot să le înlocuiască pe cele care deja se desfăşoară sau există anumite sume care se pot aloca către alte unităţi unde se face o reevaluare a costurilor, pentru că trăim într-o perioadă destul de ciudată din punctul aceste de vedere, pentru că de multe ori studii de fezabilitate care au indicat anumite costuri acum doi-trei ani nu mai sunt actuale şi trebuie fonduri suplimentare.

Încercăm să facem în aşa fel încât să nu piardă fonduri şi vă asigurăm că din punctul nostru de vedere nu se vor pierde niciun fel de fonduri din finanţarea PNRR”, a spus ministrul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007084 (s)