News Flash:

Ministrul Mediului: Greva angajatilor de la Garda de Mediu este indreptatita. Au salarii foarte mici

10 Mai 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit3
Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, miercuri, ca protestele angajatilor Garzii Nationale de Mediu si ale celor de la Agentia de Protectie a Mediului sunt indreptatite, deoarece au salarii extrem de mici, dar spera ca problema va fi rezolvata prin noua lege a salarizarii.
"In greva au fost si saptamana trecuta si angajatii Garzii de Mediu, si cei ai Agentiei Nationale de Protectie a Mediului si, bineinteles, si reprezentantii Biosferei Delta Dunarii. Toate aceste institutii au salarii extrem de mici, nu sunt remunerati nici macar la nivelul Ministerului Mediului. Sunt indreptatiti, dar eu sper ca prin legea salarizarii unitare sa se rezolve si problema angajatilor din subordinea Ministerului Mediului. Au o zona extrem de larga de actiune, Agentia de Protectie a Mediului reglementeaza, autorizeaza si toata lumea care are nevoie sa faca o investitie, sau are o investitie in derulare trebuie sa treaca pe la Agentie, iar Garda Nationala de Mediu urmareste indeplinirea planurilor de masuri pe care le da in urma autorizatiei de mediu pentru fiecare Societate Comerciala, pentru fiecare poluator in parte. Deci, sunt indreptatite aceste manifestari, eu sper, in schimb, sa poata sa fie rezolvate prin legea salarizarii", a declarat ministrul Mediului.
Gratiela Gavrilescu a mai precizat, miercuri, ca aceasta greva pe termen nelimitat a angajatilor Garzii de Mediu este posibil sa dureze "pana la finalizarea procesului noii legi a salarizarii, pana cand vor vedea ca sunt in plata niste cresteri de salarii". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)