News Flash:

Senatorul PSD Mihai Fifor, posibil inlocuitor al lui Serban Nicolae la sefia grupului din Senat

10 Mai 2017
941 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai fifor
Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus, miercuri, de liderul PSD Liviu Dragnea pentru a prelua sefia grupului PSD din Senat, acesta urmand sa il inlocuiasca astfel pe Serban Nicolae, care va fi sanctionat, tot la propunerea lui Dragnea, de CExN, au precizat pentru MEDIAFAX surse din partid.
Comitetul Executiv National (CExN) al PSD s-a reunit, miercuri, la ora transmiterii acestei stiri, la Bucuresti, la cererea liderului Liviu Dragnea, pentru a decide daca si in ce mod vor fi sanctionati senatorul Serban Nicolae si deputatul Nicolae Bacalbasa, dar si pentru a valida candidaturi la alegerile partiale din 11 iunie.
Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit la sedinta insotit de senatorul PSD Mihai Fifor si de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Dragnea le-a spus jurnalistilor, inainte de a intra in sala de sedinta, ca isi mentine declaratiile anterioare potrivit carora Serban Nicolae trebuie sanctionat.
Serban Nicolae a venit la sedinta CExN, insa a evitat sa faca declaratii presei. Potrivit unor surse, este posibil ca el sa isi depuna mandatul de lider de grup si de presedinte al Comisiei juridice, ca sa nu mai fie necesar ca Dragnea sa faca o propunere de sanctionare.

dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008609 (s)