News Flash:

Ministrul Daea, in vizita la Timisoara

27 August 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
daea
Pe acorduri de muzica populara ce rasunau de la scena aflata la cateva zeci de metri distanta, ministrul Agriculturii intra pe poarta Muzeului Satului din Timisoara. Este luat in primire imediat de cativa oficiali si i se astern in fata sa platouri cu paine, sare si rachie. De bautura nu se atinge. A venit la Timisoara sa se intalneasca cu fermierii din zona si sa le transmita un mesaj important din partea lui Liviu Dragnea.
Da grabit mana cu toata lumea, „inalti functionari” sau simpli fermieri veniti la Muzeul Satului pentru a asista la asa zisa „Ziua graului”. In cealalta mana cara doua serviete. Este imediat bagat intr-o sala a administratiei muzeului si i se astern in fata zeci de diplome pe care avea apoi sa le inmaneze fermierilor „merituosi” din zona. Ghizi ii sunt fostul senator PSD Viorel Matei si consilierul judetean UNPR Nicolae Oprea. Insa alaiul este numeros. Toti vor sa il prinda o clipa si sa ii spuna cate ceva. Dupa ce semneaza tona de diplome, este adus pe scena. Formatia ascunsa in spatele decorului format din cateva paini si spice de grau amuteste. Doar cateva zeci de persoane il aplauda. Fostul senator Viorel Matei nu pierde ocazia sa ii ceara ajutorul pentru recompensarea fermierilor din zona de vest afectati de seceta. La Ziua Graului acesta vorbeste despre dezastrul culturilor de grau sau soia. Ministrul Daea este evident prins pe picior gresit, dar are timp sa isi formuleze rapid un discurs in cap. Si sa transmita mesajul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, scrie tion.ro.
„Este un an greu pentru partea de vest a tarii, chiar foarte greu, pentru culturile semanate in primavara, cu exceptia mazarii, care s-a recoltat, dar atat porumbul, cat si soia, si floarea-soarelui au suferit si productiile nu sunt pe masura efortului facut. Vreau sa va transmit un gand bun si un salut si de respect, si de sprijin de la conducerea partidului, a domnului Liviu Dragnea, pentru ca am spus ca trebuie sa vin aici, la Timis, spunandu-i ca este o situatie dificila si trebuie sa ma intalnesc cu fermierii din Timis, spunandu-mi «Transmite-le ca suntem conectati cu eforturile noastre de decizie si ale guvernului, pentru a va sprijini si a trece peste aceste momente»”, rosteste Petre Daea pe scena de la Muzeul Satului.

ministrul agriculturii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006768 (s)