News Flash:

Hunedoara: Restrictii de circulatie pe drumul judetean catre Manastirea Prislop

24 August 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
drum prislop 794x346
Circulatia autovehiculelor pe drumul judetean care duce spre Manastirea Prislop se va desfasura cu restrictii pana pe data de 16 octombrie, deoarece pe acest tronson se executa lucrari de modernizare la partea carosabila, a reamintit marti Consiliul Judetean (CJ) Hunedoara pe pagina oficiala a institutiei. 
Restrictiile sunt valabile intre orele 9,00 si 16,00 si se aplica pe sectorul DJ 687 K, de la DN66 Bretea Strei - Silvasu de Jos - Silvasu de Sus - Manastirea Prislop, cu exceptia zilelor de sambata si duminica, a sarbatorilor legale si religioase. 
"Conducatorii auto sunt rugati sa respecte aceasta restrictie, deoarece, in caz contrar, vor fi aplicate masurile legale corespunzatoare", se arata in anuntul CJ Hunedoara. 
Reabilitarea drumului judetean spre Manastirea Prislop este importanta pentru miile de pelerini care vin sa se roage la mormantul parintelui Arsenie Boca, traficul rutier spre lacasul de cult fiind adesea ingreunat din cauza latimii insuficiente a carosabilului. 
Potrivit proiectului, drumul va fi modernizat incepand din DN 66, in localitatea Bretea Strei si va continua prin satele Silvasu de Jos si Silvasu de Sus, pana la Prislop. Valoarea lucrarilor de modernizare a celor 7 kilometri de drum se ridica la 8,48 milioane lei. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005546 (s)