News Flash:

Dosar penal pentru o femeie din Caras-Severin pentru contrabanda cu tigari

24 August 2017
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
contrabanda tigari
O femeie de 66 de ani s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost descoperita de politistii de frontiera din Caras-Severin ca a ascuns, in portbagajul unui autoturism, aproximativ 500 pachete cu tigari de contrabanda. 
'In data de 24.08.2017, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Caras-Severin au desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii traficului cu tigari, ocazie cu care au oprit pentru control, pe DJ.571 pe comunicatia Oravita - Ciudanovita, un autoturism marca Dacia 1310. In urma controlului specific efectuat asupra autoturismului condus de P.M., o femeie in varsta de 66 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Caras-Severin, politistii de frontiera au descoperit, ascunsa in portbagaj, printre bunurile transportate, cantitatea de 497 pachete cu tigari [...] fara marcaje fiscale. Femeia a declarat ca a preluat tigarile de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste si urma sa le transporte in localitatea de domiciliu', se arata intr-un comunicat remis, joi, AGERPRES, de catre Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Caras-Severin. 
In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar tigarile, in valoare de aproximativ aproape 7.500 de lei, au fost ridicate in vedere confiscarii. Totodata, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul sectorului de frontiera, in vederea luarii masurilor legale ce se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005757 (s)