News Flash:

DOSAR PENAL pe numele lui Gigi Becali

27 August 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Gigi Becali
Gigi Becali are dosar penal si va fi chemat la audieri la politie, dupa ce un jurnalist a depus plangere impotriva lui pentru amenintare si instigare la ura rasiala, dezvaluie Cancan.ro.


Gigi Becali urmeaza sa fie audiat dupa ce procurorii au inregistrat un dosar penal impotriva lui. Demersul vine dupa ce un jurnalist a depus o plangere penala de amenintare impotriva finantatorului FCSB, iar Becali are calitatea de faptuitor.


"Urmare a plangerii formulate de dumneavoastra, va comunicam faptul ca s-a inregistrat dosarul penal impotriva faptuitorului Becali George, iar dosarul a fost inaintat la Sectia 2 Politie pentru a se efectua cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de art. 206, art. 368 si 369 Cod Penal (amenintare, instigare la ura rasiala - n.r.)", arata procurorii.


Becali va fi audiat de politisti, iar la sfarsit acestia vor dispune solutia in acest dosar, care va trebui confirmata de Parchet. 


Jurnalistul a scris in plangere ca Becali a lansat la adresa lui amenintari cu violenta fizica in timpul unei intalniri cu mai multi ziaristi.


"Cu astia nu se poate decat ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca sa stie de frica, ca nu stiu....Si daca tot o tin asa, s-ar putea sa se rezolve problema altfel. Poate ii bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, ca altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoti la capat cu ei... Sau batuti, batuti, batuti pana cand... numai in spitale sa stea. Asa se poate rezolva, altfel n-avem cum! Trebuie terminati in tara asta, trebuie terminati... Filmat si pe ei, dar pe la urgenta prin perfuzii... Nu mai sunt ala, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei", a spus Gigi Becali la intalnirea respectiva.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005775 (s)