News Flash:

ACCIDENT grav pe autostrada. Un mort si cini raniti in urma unui impact intre doua autoutilitare

13 Iunie 2018
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
sibiu

Un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite grav, marti, in urma impactului dintre doua autoutilitare, pe Autostrada Sibiu – Deva, in zona viaductului de la Aciliu, judetul Sibiu, un elicopter SMURD fiind solicitat pentru una dintre victime, care este inconstienta.


Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Sibiu, Elena Welter, impactul s-a produs dupa ce o autoutilitara a lovit alt vehicul oprit pe banda de urgenta.

„Accidentul s-a produs pe A1, km. 276 Sebes - Sibiu, zona Aciliu, posibil pe fondul neatentiei in conducere. Soferul unei autoutilitare a intrat in coliziune cu alta autoutilitara oprita pe banda de urgenta. O persoana a decedat, din auto vinovat”, a spus Welter.

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat ca sase persoane au fost implicate in accident, trei fiind scoase din masini cu ajutorul echipajului de la Descarcerare.
La locul producerii accidentului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua o victima, aflata in stare de inconstienta.

Traficul se desfasoara restrictionat pe banda a doua.


sibiu smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005910 (s)