News Flash:

Vești din SUA!

Președintele american Joe Biden și predecesorul său Donald Trump au trecut amândoi pragul pentru obținerea nominalizării din partea partidelor lor

14 Martie 2024
99 Vizualizari | 0 Comentarii


Președintele american Joe Biden și predecesorul său Donald Trump și-au asigurat amândoi nominalizarea din partea partidelor lor pentru alegerile din noiembrie, marcând astfel începutul primei revanșe a alegerilor prezidențiale americane din ultimii aproape 70 de ani. Patru state, un teritoriu american și democrații care trăiesc în străinătate și-au desfășurat marți alegerile primare.

Aceste rezultate anticipează o revanșă a alegerilor prezidențiale din 2020 pentru alegătorii americani, care se vor confrunta cu alegerea dintre Biden și Trump peste opt luni. Nominalizările vor fi confirmate oficial în cadrul convențiilor partidelor din această vară.

Deși sondajele indică nemulțumirea americanilor față de perspectiva unei noi confruntări între Biden și Trump în noiembrie, ambele nominalizări păreau să fie aproape predestinate.

Primarele prezidențiale și adunările electorale din SUA reprezintă o competiție stat cu stat pentru a obține cei mai mulți delegați de partid.

Alegerile prezidențiale din SUA sunt programate pentru 5 noiembrie 2024.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005799 (s)