News Flash:

Noi măsuri intră în vigoare din aprilie!

Airbnb interzice la nivel mondial utilizarea camerelor de securitate în interiorul imobilelor de închiriat

12 Martie 2024
98 Vizualizari | 0 Comentarii


Airbnb a anunțat interzicerea la nivel mondial a utilizării camerelor de securitate în interiorul proprietăților închiriate. Platforma de închiriere online afirmă că această măsură vizează simplificarea regulilor privind camerele de securitate și prioritizarea vieții private a chiriașilor, conform raportărilor BBC.

Îngrijorarea utilizatorilor Airbnb cu privire la prezența camerelor de supraveghere în interiorul locuințelor a fost exprimată anterior.


„Aceste modificări au fost făcute în urma consultării cu oaspeții, gazdele și experții noștri în domeniul confidențialității și vom continua să solicităm feedback pentru a ne asigura că politicile noastre funcționează pentru comunitatea noastră globală", a afirmat Juniper Downs, șefa departamentului de politici și parteneriate comunitare al Airbnb.


Potrivit regulilor actuale ale Airbnb, utilizarea camerelor de securitate în zonele comune, cum ar fi camerele de zi și holurile, este permisă, cu condiția ca amplasarea echipamentului să fie clar specificată în anunțul proprietății. Modificările aduse politicii companiei vor fi implementate la sfârșitul lunii următoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006078 (s)