News Flash:

Ce mesaj a primit Gabriela Cristea cu ocazia zilei de nastere de la sotul ei

28 Octombrie 2016
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela cristea talie1
Gabriela Cristea isi aniverseaza astazi ziua de nastere. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine” implineste varsta de 42 de ani. Primul care a surprins-o de ziua sa de nastere a fost chiar sotul ei, Tavi Clonda.


„La multi ani,scumpa mea sotie! Tot binele din lume sa vina la tine pentru sufletul tau curat si bun! Te vreau langa mine!”, a scris Tavi Clonda pe reteaua de socializare.


Gabriela Cristea si Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizz-ul romanesc. Cei doi sunt impreuna atat acasa, cat si la locul de munca, intrucat ei sunt colegi de platou la emisiunea „Te vreau langa mine”, difuzata de Kanal D.


Gabriela Cristea a oferit detalii picante despre relatia cu sotul ei. Realizatoarea TV a dezvaluit unul dintre secretele fericirii lor. “Dimineata nu ma trezesc cu zambetul pe buze. In prima ora dupa ce ma trezesc… n-ai vrea sa fii de fata cu mine ca sunt destul de ursuza. Saracul Tavi! Sotul meu si-a invatat lectia, stie ca n-are voie sa ma supere, n-are voie sa aprinda lumina, n-are voie sa vorbeasca cu mine in primul sfert de ora, si dupa aceea discutam.


Nu-mi pregateste cafeaua, pentru ca nu beau cafea. Este vorba despre tabietul de a ma trezi. Mie imi place sa ma trezesc incet, linistit, sa cante pasarelele, sa fie armonie, sa fiu zen. Daca ma trezesti in agitatie sau daca ma scol tarziu intr-o dimineata… aoleu. Dar imi revin repede”, a marturisit Cristea.

gabriela cristea tavi clond sotie iubite cupluri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007910 (s)