News Flash:

Marisa Paloma, fosta concurenta ”Bravo, ai stil!” este insarcinata. Ce mesaj a postat viitoare mamica?

6 August 2021
498 Vizualizari | 0 Comentarii
marisa paloma

Marisa Paloma este cea mai noua mamica din showbiz-ul de la noi. Tanara a facut marele anunt pe Instagram, acolo unde a postat un videoclip cu burtica de gravida. 

Marisa si iubitul ei, Liviu sunt in al noualea cer. Cei doi vor deveni parinti in curand si au tinut sa impartaseasca aceasta veste si cu fanii lor. Liviu a fost primul care a scapat porumbelul acum cateva zile pe Instagram, intr-un schimb de replici cu Vladimir Draghia. Marisa a declarat de fiecare data ca isi doreste sa devina mamica tanara si se pare ca dorinta i s-a indeplinit.

WELCOME TO THE FAMILY! !!!????

Am plans mult. Este pentru prima data cand patesc asta. Sa nu pot sa vad un video de cateva minute pana la capat. Este pur si simplu o emotie puternica pe care nu o pot controla. Nu stiu ce sa va scriu. Am lacrimi in ochi si cu greu imi gasesc cuvintele. Am trecut prin atat de multe impreuna!!! Viata ne-a testat in atatea feluri. Si cu toate astea, a venit momentul la care visam si pe care mi-l doream de cativa ani buni. Viata nu e simpla, dar poate fi cea mai frumoasa daca stiti cum sa luptati cu ea si daca va urmati instinctul! In toti acesti ani s-au schimbat atat de multe lucruri in viata noastra!!! Si toate datorita lui •liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alaturi pe tot parcursul meu si care a contribuit semnificativ la toata evolutia mea de pana acum. Care a stiut incotro sa ma indrume si care cand am ajuns la capat, l-a mutat putin mai incolo. 
Am apusul si marea in fata, pe cel mai drag si iubit om de pe planeta langa mine, si pe cel/cea care va intregi in curand aceasta familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus si mult prea multe emotii. Las filmarea sa spuna ceea ce eu nu pot sa descriu in cuvinte. MOMMY TO BE!!!!!!!!!!!! ❤️❤️❤️WELCOME TO THE FAMILY, DEAR ONE! ????????????
a scris Marisa pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by MARISA PALOMA (•marisa.paloma)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005921 (s)