News Flash:

La o luna de la nastere, Adela Popescu a dezvaluit numele baietelului. Cum il cheama pe cel mic?

6 August 2021
685 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu nu s-a oprit la doi copii, asa ca acum o luna l-a adus pe lume si pe cel de-al treilea baietel. Prezentatoarea a facut mare valva inainte de nasterea celui mic cu privire la numele pe care sa il aleaga si de abia acum a dezvaluit misterul.

Adela Popescu vrea sa primeasca titlul de mama eroina. Vedeta a adus pe lume cel de-al treilea copil cu o luna in urma si a decis sa vorbeasca cu fanii de pe Instagram despre momentele grele din timpul nasterii. Urmaritorii i-au fost alaturi, ca de obicei, dar de departe cea mai mare curiozitate a lor a fost cea legata de numele celui mic.

Inainte de a nastere, Adela a creat mare valva pe internet cu privire la numele celui mic. Aceasta le-a cerut si ajutorul fanilor si incepuse sa isi noteze pe un carnetel mai multe variante de nume, iar la final sa il aleaga pe cel mai potrivit. Avand in vedere ca cel mic a aparut in viata lor cand se asteptau cel mai putin si a fost ca o minune pentru ei, dupa cum declara si Adela, proaspetii parinti au ales numele Adrian. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006395 (s)