News Flash:

Mario Fresh si Alexia Eram s-au despartit, dar inca mai au lucruri in comun. Cine i-a ajutat pe cei sa se cunoasca?

12 August 2021
559 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Mario

Toata lumea se astepta ca atunci cand Alexia se va intoarce de la studii din Marea Britanie sa se mute cu Mario Fresh. Cei doi aveau o relatie de aproape 5 ani si la toate emisiunile la care mergeau afirmau ca sunt suflete pereche si ca nu se vor desparti niciodata. Lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs, iar acum cei doi pare ca au pus punct relatiei.


Mario si Alexia au fost oamenii potriviti la momentul potrivit. Cei doi au rezonat perfect si chiar daca in ultima perioada au dat din ce in ce mai multe semne ca nu se mai inteleg la fel de bine ca in trecut si ca nu mai sunt impreuna, inceputul relatiei lor merita oricand povestit. Cea care a complotat cu Cupidon si le-a facut cunostinta celor doi este chiar Andreea Esca, mama Alexiei.

”In mai 2016, cand Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu stiam ca urma sa mergi la lansare si ti-am spus ca, daca este Mario acolo, sa ma chemi, pentru ca mie imi placea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia sa-mi faca cunostinta cu el si am stat de vorba cu el toata seara. Cand am plecat, m-a intrebat care este contul meu de Instagram si daca vreau sa imi dea numarul lui sau daca vreau sa i-l dau eu pe al meu", povestea Alexia intr-o discutie cu mama ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005138 (s)