News Flash:

Larisa Udila a devenit azi mamica. Ce nume a ales pentru baietelul ei?

12 August 2021
394 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila 1

Larisa Udila a devenit mamica azi si, desi experienta nu a fost asa cum se astepta, proaspata mamica este in culmea fericirii. Larisa nu a putut sa nasca natural si chiar daca experienta a fost una epuizanta, vedeta de abia asteapta sa isi ia rolul de mama in serios.

Larisa Udila a devenit cunoscuta publicului dupa ce a participat la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, acolo unde a fost una dintre cele mai vocale, dar si indragite de public concurente. Inca de pe atunci, Larisa declara ca isi doreste sa fie o mama tanara, iar visul ei a devenit realitate. Bruneta si iubitul ei, Ogica au o relatie desprinsa din povesti, asa ca un bebelus nu face decat sa le umple sufletul de fericire.

Azi, Larisa a nascut si deja a postat pe Instagram primele imagini cu baietelul ei. Sarcina nu a fost deloc una usoara pentru proaspata mamica, dar a reusit sa il aduca pe lume pe baietelul ei perfect sanatos. Cel mic a primit nota 10 la nastere si are si un nume special, predestinat sa ii aduca succe. Baietelul Larisei si al lui Ogi se numeste Milan si este un nume pe care cei doi parinti l-au ales de comun acord.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006220 (s)