News Flash:

Maria Speranta a dat cartile pe fata. Cate kilograme a dat jos fiica Adrianei Trandafir la „Asia Express”?

18 Noiembrie 2021
943 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Speranta

Maria Speranta si mama ei, Adriana Trandafir au acceptat cu mare drag provocare de a merge pe Drumul Imparatilor la Asia Express. Cele doua si-au testat din greu relatia mama-fiica, iar rezultatul a fost uimitor. Desi sunt extrem de incapatanate amandoua, echipa Trandafir a iesit din competitie cu capul sus si cu zambetul pe buze. 

Din pacate, Adriana si Maria nu au apucat sa joace finala din Israel. Cele doua au fost eliminate chiar in ultima etapa din Iordania, atunci cand au intrat la cursa pentru ultima sansa. Adriana nu era la prima cursa de acest gen, dar a fost, poate, cel mai grea pentru ea, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. A fost umilita in timp ce cerea ajutorul unui barbat din Iordania, iar asta i-a pus capac. Actrita a refuzat sa creada ca nu primeste ajutor de la localnici nici macar atunci cand sta in genunchi in fata lor. La un pas de infarct chiar in timpul probei, Adriana a reusit sa mearga mai departe.

Intoarse in tara, ambele au oferit diferite interviuri. In timp ce Adriana a vorbit despre situatiile limita pe care le-a intalnit pe Drumul Imparatilor, Maria Speranta a oferit un interviu celor ce la click.ro in care a povestit care sunt planurile ei de viitor si nu numai. Tanara de 21 de ani se axeaza pe finalizarea studtiilor din Olanda, apoi isi pune ordine in viata pe toate planurile. Maria Speranta studiaza International Business in straintate, un domeniu care nu are nicio legatura cu profesia mamei sale. 

Intrebata daca a reusit sa pastreze traditia Asia Express si sa slabeasca, Maria a recunoscut ca a venit in tara cu aceeasi greutate cu care a plecat.

Ai slabit la „Asia Express”?
Maria: Nu am slabit deloc.

Adriana Trandafir: Eu da, 7 kilograme, Am slabit, dar le-am gasit pe urma, pe parcurs.


click ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004058 (s)