News Flash:

Axinte a slabit 11 kilograme in doar 16 zile. Ce dieta a urmat actorul si la cate kilograme vrea sa ajunga?

18 Noiembrie 2021
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Axinte

Axinte este mai hotarat ca niciodata sa isi schimbe stilul de viata. Actorul a ajuns in momentul in care a constientizat ca poate avea probleme de sanatate din cauza kilogramelor in plus, asa ca a trecut la treaba. Anxiente a inceput sa urmeze un regim alimentar strict, iar rezultatele incep deja sa fie vizibile.

Anxinte a fost invitat la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre planurile lui de viitor. Actorul are suficiente proiecte profesionale pentru perioada urmatoare, dar prioritare sunt cele legate de viata personala. Desi a slabit considerabil, Axinte nu isi doreste sa se opreasca aici si vrea in continuare sa mai dea jos cateva kilograme in plus. El a marturisit ca de mai mult timp sotia i-a spus sa faca aceasta schimbare, insa cel care l-a convins cu adevarat sa slabeasca a fost Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu, dupa ce si el a slabit.

”Am slabit 11 kilograme, aveam 104 si am 93 acum, in 16 zile. In primele doua zile e o cura chiar drastica, cu sare amare, cu legume, cu cartofi... Am trimis analizele in Germania, dupa o luna vin analizele si in functie de analize ai un meniu care iti regleaza metabolismul”, a spus Axinte la Antena Stars.

Axinte este mai foarte decis sa se tina de plan si sa duca la bun sfarsit intreaga dieta. Actorul si-a propus sa nu cada prada niciunei tentatii alimentare, mai ales ca drumul pana la cele 85 de kilograme pe care si le doreste nu este deloc unul usor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007460 (s)