News Flash:

Marcel Ciolacu este în doliu! Pierdere imensă pentru liderul PSD

1 Septembrie 2022
642 Vizualizari | 0 Comentarii
302557021 664749245015964 3515773241398892961 n

Pierdere imensă pentru liderul Partidului Social Democrat. Marcel Ciolacu este în doliu! Mama politicianului s-a stins din viață în după-amiaza zilei de miercuri, 31 august 2022. În urmă cu ceva timp, Ciolacu spunea că tatăl său s-a stins din cauza unei boli nemiloase și că, din nefericire, mama sa este chinuită de aceeași boală.

A murit mama lui Marcel Ciolacu

Este doliu în familia liderului Partidului Social Democrat. S-a stins din viață mama lui Marcel Ciolacu. Femeia în vârstă de 84 de ani a murit la Spitalul Județean Buzău unde era internată de patru zile. Vestea că cea care i-a dat viață și l-a crescut pe Marcel Ciolacu a părăsit această lume, s-a răspândit rapid, iar câțiva dintre apropiații politicianului și-au exprimat condoleanțele prin mesaje postate pe Facebook.

”Gânduri pioase de regret, din partea mea și a colegilor din organizația PSD Arad, in aceste momente de grea incercare pentru presedintele nostru, Marcel Ciolacu, prilejuite de pierderea mamei sale. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Sincere condoleanțe!”, a scris pe Facebook deputatul social-democrat Mihai Fifor, fost ministru al Apărării.

Liderul PSD și-a pierdut tatăl, fost pilot militar, în urmă cu 7 ani. Bărbatul a fost măcinat de o boală cumplită – cancerul.

Mama lui Marcel Ciolacu a suferit de aceeași boală. Femeia s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Era internată de patru zile la Spitalul Județean Buzău.

”Îmi exprim regretul pentru momentele de grea încercare prin care trece președintele PSD, Marcel Ciolacu, după pierderea pe care a suferit-o! Binecuvântare și alinare în această perioadă de mare tristețe sufletească! Sincere condoleanțe din partea mea și a colegilor din cadrul PSD Mehedinți!”, a scris Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și Președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Marcel Ciolacu s-a născut pe 28 noiembrie 1967 în Buzău. Este fiul unui militar de carieră, comandorul în retragere Ion Ciolacu, aviator decorat cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene. Acesta s-a stins din viață în urmă cu 7 ani, răpus de o boală nemiloasă.

Galerie Foto

ciolacu_mama_rip
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009220 (s)