News Flash:

ANPC a pus ochii pe fast food-urile din Bucuresti. Urmeaza controale de amploare

31 August 2022
336 Vizualizari | 0 Comentarii
fast food romania


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) anunta ca va controla fast food-urile din Bucuresti, vicepresedintele ANPC, Mihai Culeafa, afirmand ca trebuie ca serviciile oferite de aceste unitati sa fie la nivelul celor puse la dispozitie de un restaurant.

ANPC a transmis marti ca in urma actiunii de control efectuata la un fast food din Sectorul 2 al Capitalei si a neregulilor majore depistate acolo, vicepresedintele Mihai Culeafa isi propune sa verifice periodic aceste tipuri de unitati.
ANPC a precizat ca echipe de control, coordonate de vicepresedintele Mihai Culeafa, vor supraveghea modul in care covrigariile, patiseriile, shaormeriile din Bucuresti, isi desfasoara activitatea, astfel incat clientii obisnuiti ai acestora, muncitori, taximetristi, elevi si studenti si alte categorii sociale, obisnuiti consumatori ai unitatilor respective, sa beneficieze de conditii normale de servire.
”Imi aduc aminte de perioada in care m-am apucat de afaceri si strabateam tara in lung si in lat. Nu de putine ori, impreuna cu soferii nostri ne opream si mancam pe fuga, la o covrigarie sau o patiserie. Si noi eram clienti obisnuiti ai acestor chioscuri si imi aduc aminte cu mare placere de placinta dobrogeana, care este preferata mea. Acum, de cand particip la actiunile de control, impreuna cu colegii mei, vad lucrurile altfel. Chiar ultimul control, pe aceasta tema, de la shaormeria din sectorul 2, m-a facut sa-mi dau seama ca lucrurile nu sunt mereu in regula, in astfel de spatii dedicate alimentatiei publice.  Si astazi sunt oameni multi care, in drum spre serviciu, cumpara repede ceva pentru a manca pe drum sau in pauza de masa. Si pentru ca aceste locatii sunt numeroase, mici, dar cu o multime de clienti, trebuie sa avem grija ca serviciile oferite consumatorilor sa fie la nivelul celor puse la dispozitie de un restaurant”, a declarat Mihai Culeafa.
El a mentionat ca va fi zilnic in teren sa vada cum se desfasoara aceste activitati.
“De aceea, ii invit pe toti cei care constata probleme, sa imi transmita, pe contul meu de facebook sau la numarul meu de telefon 0727.333.363, special dedicat consumatorilor, imagini sau informatii despre locatia unde vad ca lucrurile nu sunt in regula si imediat vom verifica locatia cu pricina.
Pana atunci, in fiecare zi, voi fi pe teren, impreuna cu colegii mei, pentru a vedea personal cum se desfasoara aceste activitati”, a mai transmis vicepresedintele ANPC.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1377 (s) | 43 queries | Mysql time :0.022158 (s)