News Flash:

Vrei să scăpați de mașina veche?

Mai sunt locuri disponibile pentru timișorenii ce doresc să se înscrie în Programul Rabla local

16 August 2023
178 Vizualizari | 0 Comentarii

Până la data de 31 august 2023, ora 16:30, locuitorii din Timișoara au posibilitatea să se înscrie în Programul Rabla local pentru casarea autovehiculelor uzate. Primăria Timișoara a alocat resurse pentru 4700 de autovehicule.

Persoanele fizice care au domiciliul în Timișoara pot face înregistrarea pe pagina web a AFM folosind linkul: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php. Este necesar să creați în prealabil un cont de utilizator pe site-ul AFM pentru a participa. Dacă ați creat deja un astfel de cont, acesta este valabil numai dacă a fost folosit în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de exemplu, Programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023”). Dacă adresa de email utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar ca persoană juridică, aceasta nu poate fi utilizată din nou. În cadrul unui singur cont, puteți face înregistrări pentru un singur CNP, iar o persoană fizică se poate înregistra o singură dată în aplicație.

Valoarea stimulentului oferit pentru casarea și radierea unui autovehicul uzat este de 3000 de lei, din care 600 de lei provin din fondurile proprii ale Primăriei și 2400 de lei din finanțarea alocată din Fondul pentru mediu. Recomandăm ca solicitanții să-și creeze conturi atât pe site-ul AFM, cât și pe site-ul Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara, dacă nu au deja. Crearea unui cont pe site-ul DFMT este importantă pentru a primi notificări după încheierea perioadei de înregistrare și pentru a depune documente în etapele ulterioare ale programului.

Încurajăm locuitorii din Timișoara să profite de această oportunitate, care ajută la eliminarea autovehiculelor uzate de pe străzile orașului și contribuie la reducerea poluării în beneficiul întregii comunități. Până în prezent, 1000 de proprietari de autovehicule uzate din Timișoara s-au înscris în program.

Detalii suplimentare privind derularea programului, eligibilitatea solicitanților și autoturismelor, precum și etapele ulterioare ale programului după încheierea înregistrărilor sunt disponibile la următorul link: https://www.primariatm.ro/programul-rabla-2023/.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006293 (s)