News Flash:

Mai multi irakieni au fost opriti la frontiera de la Sannicolau Mare in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania

22 Decembrie 2016
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Cinci cetateni irakieni, care voiau sa treaca ilegal frontiera din Serbia pentru a intra in Romania pe jos, in zona Sannicolau Mare, au fost opriti, miercuri, de politistii de frontiera timiseni. 
''Miercuri dimineata, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Sannicolau Mare, in cooperare cu politisti din cadrul Politiei Orasului Sannicolau Mare, au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale si infractionalitatii transfrontaliere, in urma careia au depistat cinci persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre Romania'', arata un comunicat de presa al Poitiei de Frontiera Timisoara, remis miercuri AGERPRES. 
Potrivit sursei, persoanele in cauza, care nu detineau documente de identitate asupra lor, au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari, unde migrantii au declarat ca aveau intentia de a ajunge in tari din vestul Europei. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cei cinci barbati urmand sa fie predati unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrari Timis, pentru luarea masurilor legale ce se impun. 
Totodata, au fost anuntate autoritatile de frontiera sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005551 (s)