News Flash:

Drogați la volan prin Timișoara

Mai multe persoane au fost depistate sub influența substanțelor psihoactive de către polițiștii timișeni

25 Aprilie 2023
175 Vizualizari | 0 Comentarii

Conform IPJ Timiş, mai mulți conducători auto care consumaseră substanțe psihoactive au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau. În urma acțiunilor desfășurate de Serviciul Rutier Timiș în dimineața zilei de 22 aprilie 2023, în Piața Mărăști din Timișoara, un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost oprit în trafic și testat cu aparatul Drugtest, rezultând valori pozitive pentru consumul de cannabis și metamfetamină. Acesta a refuzat recoltarea probelor biologice, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timișoara, în data de 23 aprilie 2023, la ora 02:05. După testarea cu aparatul Drugtest, s-a descoperit că acesta consumase cannabis și a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, în aceeași noapte, la ora 02:30, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control un alt autoturism pe strada Ion Vidu din municipiul Lugoj, condus de un bărbat de 19 ani. Testarea cu aparatul Drugtest a indicat consumul de cannabis și metamfetamină, iar șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006028 (s)