News Flash:

MAE: S-a instituit CELULA de CRIZA

1 Noiembrie 2016
979 Vizualizari | 0 Comentarii
mae
Ministerul de Externe precizeaza ca celula de criza instituita in romanului rapit in Burkina Faso verifica autenticitatea inregistrarii video, dar avertizeaza ca acest lucru poate dura. Ministerul recomanda precautie in abordarea aceuit caz.

"Celula de criza interinstitutionala care gestioneaza situatia cetateanului roman rapit in Burkina Faso a luat nota de difuzarea la data de 31 octombrie 2016 a unui material video cu cetateanul roman Iulian Ghergut. In prezent se fac verificari privind autenticitatea inregistrarii. Avand in vedere specificul acestei operatii, procedurile de verificare pot sa dureze. 
Celula de criza interinstitutionala precizeaza ca lansarea unui astfel de mesaj in spatiul public se inscrie in tiparul obisnuit al situatiilor de acest gen. Celula de criza interinstitutionala lucreaza in regim de permanenta pentru gestionarea situatiei.

Ministerul Afacerilor Externe reitereaza recomandarea ca tratarea in spatiul public a elementelor privind acest caz, dat fiind caracterul specific si sensibil al acestuia, sa se faca cu toata precautia", se arata in comunicatul MAE.

burkina faso inregistrarii video
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006933 (s)