News Flash:

„Ma numesc Alina, sunt casatorita si am doi copii. Am ajuns ca la 30 de ani sa am o problema destul de intima: intre mine si cumnatul meu s-a intamplat ceva mai mult decat trebuie”. Este incredibil ce a fost intre ei

13 Septembrie 2017
1416 Vizualizari | 6 Comentarii
alina
Buna Adela,
„Ma numesc Alina, sunt casatorita si am 2 copii. Problema mea consta in faptul ca m-am indragostit de cine nu trebuie si nu stiu cum sa gestionez situatia in care ma aflu! Ca sa incep cu inceputul, am locuit in SUA timp de 6 ani, impreuna cu sotul si copiii, de circa un an am revenit in tara, insa doar eu si copiii.
Aici, in Romania, m-am indragostit de cumnatul meu, sotul surorii sotului meu. Imi este foarte greu sa accept sentimentele acestea, in conditiile in care sunt o femeie de 30 de ani si foarte serioasa. Nu stiu cum si cand s-a intamplat. I-am spus si cumnatului meu ceea ce simt.
Exista o dorinta extrema intre noi, sentimentele sunt cam reciproce. Nu stiu ce sa fac, sa merg mai departe prin a-mi satisface dorintele sau sa ma opresc. Partea proasta este ca locuim foarte aproape si ne vedem zilnic. Tin sa precizez ca nu-mi mai iubesc sotul, insa el este un om deosebit de bun si ma iubeste extrem de mult. Ma copleseste cu cadouri si flori, insa nu-l mai iubesc. Tot ce simt acum este ca-mi zburda inima si sufletul de fiecare data cand il vad pe cumnatul meu”.

Adela raspunde:

Draga Alina,
Intr-adevar, inima are ratiuni pe care ratiunea nu le intelege. Nu poti sa-i poruncesti inimii, ea va face exact ceea ce vrea, indiferent de reguli si conventii. Insa, in situatia pe care o descrii, eu zic sa nu te pripesti. Aceste flame ale atractiei contin si o implicare hormonala foarte puternica. Daca aceasta atractie rezista in timp, atunci probabil ca ar fi bine sa-i dati curs. Insa, iti spun de la inceput ca nu are cum sa se sfarseasca bine.
Daca puteti sa va intalniti in cel mai mare secret – ceea ce este putin probabil – bine. Altfel, calculeaza tu cati oameni vor avea de suferit, printre care si copii. Gandeste-te cum ar fi daca ai fi tu in situatia cumnatei tale. Cum te-ai simti sa stii ca sotul tau s-a indragostit de o ipotetica sotie a fratelui – sa zicem. Ce sfat i-ai da acelei femei, in cazul in care tu ti-ai iubi sotul.
Daca, dupa toate aceste analize, tot mai simti ca vrei sa mergi inainte, atunci nimic si nimeni nu te mai poate opri. Si inca un avertisment: daca cel care te face acum sa-ti tresalte inima, dupa ce are o aventura cu tine, isi da seama ca isi iubeste sotia si vrea sa se intoarca la ea? N-ai de unde sa stii. Dar, de asemenea, nimeni nu stie ce e in inima ta si hotararea iti apartine.”
Sursa: libertatea.ro

buna adela alina casatorita draga alina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (6)

hydroxychloroquine cost  | #51101
long term effects of plaquenil plaquenil sulfate side effects hydroxychloroquine
generic cialis  | #51946
cialis black is it safe  | #52018
Segree  | #52620
candipharm.com  | #52745
MorrisLox  | #52844
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005871 (s)