News Flash:

Filarmonica Banatul, la un pas sa fie declarata focar de Covid. 16 angajati sunt infectati cu coronavirus

11 Octombrie 2021
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Filamornica Banatul

Cel putin 16 angajati ai Filarmonicii Banatul au fost confirmati cu coronavirus in ultima perioada. Conducerea institutiei a anuntat Directia de Sanatate Publica, insa deocamdata nu a fost declarat focar de coronavirus acolo. Numarul cazurilor ar putea fi mult mai mare.
 
Mai multi angajati ai Filarmonicii Banatul s-au imbolnavit de Covid-19, atat membri ai orchestrei, cat si membri din corul filarmonicii. Au fost confirmati inca de saptamana trecuta, iar conducerea filarmonicii a anuntat abia luni Directia de Sanatate Publica.

„Avem 16 cazuri confirmate deja. Au inceput de saptamana trecuta sa se confirme si au continuat asa. Noi am aplicat deja o reducere de program si incercam sa ne protejam cumva de lucrul asta. Avem responsabilitatea sa informam DSP si am facut acest lucru luni. Am redus momentan numarul oamenilor de pe scena si incercam sa prevenim cat de cat lucrurile”, a spus Ovidiu Andris, director interimar al Filarmonicii Banatul.

Ultimii oameni infectati au fost confirmati chiar luni dimineata, mai spune directorul institutiei din subordinea primariei. De luni, la Filarmonica Banatul se fac testari de Covid-19. Conducerea institutiei asteapta rezultatul anchetei epidemiologice pe care o va face DSP Timis.

Conform regulilor, DSP declara focarele de coronavirus de la trei cazuri care au legatura directa. Filarmonica Banatul are aproape 180 de angajati.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1874 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004693 (s)