News Flash:

Lora amana nunta cu Ghenu. „Nu stii la ce sa te mai astepti”

19 Aprilie 2022
311 Vizualizari | 0 Comentarii
Lora

Lora si Ghenu au o relatie de mai bine de 8 ani si fanii se intreaba mereu cand au de gand cei doi sa se casatoreasca si sa faca un copil. Daca in ceea ce priveste casatoria, Lora nu este foarte hotarata, in ceea ce priveste un copil, vedeta nu a exclus niciodata posibilitatea asta.

Lora si Ghenu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Mult timp, fanii acestora s-au intrebat cand se vor casatori, mai ales ca lucrurile intre ei merg foarte bine. In urma cu cateva saptamani, artista a anuntat ca este gata sa se casatoreasca, dar se pare ca bate in retragere. 

„Nunta? Nu stim cand anume va fi! Am amanat-o iar. Nu vrea sa ma marit in anul razboiului. A fost pandemia, acum e razboiul, tot timpul intervine cate ceva in viata asta. Nu mai stii ce sa crezi si ce planuri sa-ti mai faci in lumea asta plina de surprize! Mai asteptam, avem rabdare”, a marturisit Lora, pentru Click.ro

 Tocmai cand fanii artistei credeau ca o cunosc foarte bine, Lora a facut marele anunt. Inainte de Ionut Ghenu, artista a avut o relatie de doua luni cu unul dintre cei mai cunoscuti regizori de videoclipuri de la noi. Lora si Iulian Moga au fost atat de discreti, incat nimeni nu a stiut de relatia lor. Totul se intampla acum 10 ani si, desi au format un cuplu, Iulian si Lora nu au lucrat niciodata impreuna pe plan profesional.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006741 (s)