News Flash:

Adelina Pestritu, primele detalii despre cel de-al doilea copil. „... un fratior pentru Zeny”

10 Decembrie 2021
849 Vizualizari | 0 Comentarii
Adelina Pestritu

Adelina Pestritu a muncit pana a ajuns sa aiba viata perfecta. Postarile de pe Instagram vorbesc de la sine si este mai mult decat evident ca traieste in lux. Adelina a stiu mereu ce vrea, astfel ca s-a concentrat asupra propriei persoane si a muncit pana cand a devenit un brad. Numele ”Adelina Pestritu” are un impact urias si nu este de mirare ca ii vin pe banda contracte de imagine si publicitate. 

Adelina Pestritu a devenit mama pentru prima data in august 2018. Vedeta a adus pe lume o fetita superba, pe Zenaida Maria. La trei ani de la nasterea fetitei sale, bruneta a dezvaluit ca atat ea, cat si partenerul ei, Virgil Steblea, isi mai doresc copii.

Cand oamenii se asteptau mai putin, Adelina Pestritu a dat vestea cea mare. Unii au fost socati de declaratiile sale. Ei bine, ea isi doreste un fratior pentru Zenaida, fiica ei de doi ani. Nu este pentru prima data cand bloggerita povesteste despre faptul ca ea si sotul ei vor sa mai aiba un copil. De data aceasta, pare ceva serios si nu le-a ascuns nimic internautilor. 

„Si uite asa ma faci sa ma grabesc cu un fratior pentru Zeny. Sa ne traiesti multi ani fericita si implinita, Elisabeth. Noi avem in plan sa facem al doilea copil, dar sa vedem cand se va intampla, nu programam noi. Noi putem doar sa ne rugam pentru asta. ”, a scris Adelina Pestritu pe contul ei de Instagram.

Sotul ei, Virgil pare sa fie incantat de ideea de a deveni din nou tatic, mai ales ca stie ca Adelina se ocupa exemplar si de Zeny. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005955 (s)