News Flash:

Irina Tanase a recunoscut, intr-un final, despartirea de Liviu Dragnea. „Mi-a dat un SMS... ”

10 Decembrie 2021
512 Vizualizari | 0 Comentarii
Dragnea si Irina

Despartirea cuplului Liviu Dragnea-Irina Tanase a luat pe toata lumea prin surprindere. Nimeni nu se astepta ca cei doi sa isi spuna „adio”, mai ales ca tanara l-a asteptat pe politician pana cand acesta a iesit din inchisoare. 

Liviu si Irina ar fi decis sa puna punct relatiei, dupa ce fostul lider PSD ar fi vazut un filmulet trucat cu partenera sa in timp il insela chiar cu un fost iubit. Astfel, si-a facut bagajul si a decis sa plece de acasa, in urma cu doar cateva zile. De atunci, Irina Nastase, nu a mai putut lua legatura cu el.

Irina Tanase, considerata deja fosta iubita a lui Liviu Dragnea, l-ar fi inselat pe partenerul sau de viata, dupa ce a avut mai multe discutii intime cu Paul, presupusul ei amant. Potrivit cancan.ro, Irina si Paul si-au dat mai multe intalniri de-a lungul timpului, si chiar au fost protagonistii unor discutii cu mesaje deocheate.

Irina Tanase a vrut sa clarifice lucrurile si sa explice ce se intampla, de fapt, intre ea si Liviu Dragnea. Tanara a marturisit pentru Gandul.ro ca fostul politician a plecat din apartamentul unde locuiau impreuna si ca nu ii mai raspunde la telefon.

„Despartirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trait pana acum. Ne leaga o poveste de 8 ani, in care i-am fost fidela, l-am sprijinit neconditionat si n-au existat fapte de care sa ma rusinez. La varsta mea, 29 de ani, n-am puterea sa lupt singura impotriva unor neadevaruri. Am sentimentul amar ca nu ma pot apara, atata vreme cat Liviu nu este dispus sa ma asculte. Despartirea dintre noi a fost brusca. Mi-a trimis, intr-o noapte, un SMS care continea conversatiile pe care le-ati publicat, si ulterior nu l-am mai putut contacta.” a spus Irina Tanase, in exclusivitate pentru Gandul.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005821 (s)