News Flash:

Viviana Sposub si Nicoleta Dragne si-au aruncat vorbe grele la „Bravo, ai stil!” „Se comporta ca un caine bine dresat”

10 Decembrie 2021
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Dragne si Viviana

Pe zi ce trece, competitia ”Bravo, ai stil!” devine din ce in ce mai dura. De data asta, nu doar concurente isi arunca vorbe dure, ci si fanii. Acestia au inceput sa fie mai aprinsi atunci cand vine vorba de favoritele lor, iar Nicoleta Dragne a simtit pe propria piele ca nu este bine sa isi puna pe nimeni in cap.

Dragne este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai vocale personaje din online. Odata cu participarea ei la emisiunea de la Kanal D, aceasta a reintrat in lumina reflectoarelor si este mai acida ca niciodata. Nici concurentele nu tac deloc, ba din contra, pun paie pe foc si ii dau mereu Nicoletei subiecte de discutie. Acum, dupa eliminarea Ioanei Filimon, Dragne a ramas printre putinele concurente care sunt extrem de vocale.

Nicoleta Dragne s-a certat in fiecare emisiune cu cate o concurenta, iar acum a venit randul sa porneasca un scandal cu nimeni alta decat Viviana Sposub.

Nicoleta Dragne si Viviana Sposub au inceput un adevarat conflict in platoul emisiunii Bravo, ai stil! Totul a pornit dupa ce fosta ispita de la Insula Iubirii si-a spus punctul de vedere cu privire la modul in care iubita lui George Burcea gestioneaza situatiile. Aceasta este de parere ca Viviana nu este reala in fata camerelor de filmat.
„Asa cum vorbesti la testimoniale, asa sa ai curajul sa vorbesti si cu mine fata in fata. Este vorba de cum spui niste chestii si pot fi interpretate acasa. In platou, ea se comporta ca un catel bine dresat si cand nu suntem noi de fata, isi arata ghearele', a spus Nicoleta.

Viviana nu s-a lasat mai prejos si dupa ce i-a spus Nicoletei sa se calmeze, a rabufnit. 

„Nu poti sa spui acum ca din cauza mea ati primit mesaje… ar trebui sa va uitati la comportamentul vostru si de ce anumiti oameni va dau anumite mesaje', a spus Viviana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005155 (s)