News Flash:

Lavinia Parva, declaratii uimitoare la adresa fostei partenere a lui Stefan Banica Jr. Cum a caracterizat-o pe Mihaela Radulescu. „E o femeie... ”

10 Decembrie 2021
637 Vizualizari | 0 Comentarii
Lavinia si Mihaela

Stefan Banica Jr. a fost mereu apreciat de catre sexul frumos. Juratul de X Factor nu a avut prea multe relatii, dar toate au fost de impact, printre care cele mai importante fiind cu Andreea Marin si cu Mihaela Radulescu. Acum, de cativa ani buni, Stefan are o relatie cu Lavinia Parva, cea care i-a daruit si un copil. Cum toti se invart in aceleasi cercuri, este inevitabil ca, din cand in cand, sa nu isi dea unul cu parerea despre celalalt.

Lavinia parva este destul de discreta cu aparitiile media de la un timp. Partenera lui Stefan Banica Jr. prefera sa se bucure de toate momentele frumoase alaturi de familie si sa nu se mai expuna atat de mult in media. Totusi, vedeta si-a facut timp si a mers in emisiunea lui Catalin Maruta, acolo unde nu a scapat pana nu a raspuns afirmativ unei provocari. Catalin Maruta este recunoscut in showbiz pentru apetenta crescuta pentru senzational si cancan, asa ca nu s-a abtinut nici de data asta si i-a aruncat la fileu Laviniei o provocare destul de interesanta.

Invitata in emisiunea lui Maruta de la PRO TV, artista a avut parte de o surpriza. Aceasta a fost provocata sa descrie intr-un singur cuvant mai multe vedete din Romania, printre care si Mihaela Radulescu. 
„Anna Lesko este sexy. Mario Fresh e fresh. Marius Manole imi place foarte mult, nu stiu cum sa il caracterizez, e un talent pur. Mihaela Radulescu e o femeie interesanta. Nicoleta Luciu este apetisanta. Stefan Banica este pur si simplu adorabil', a spus Lavinia Parva, potrivit Libertatea.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006967 (s)