News Flash:

Investiție importantă la o școală din orașul de pe Bega

Liceul Teologic Ortodox din Timișoara va beneficia de o nouă clădire, cu două etaje

29 Ianuarie 2024
101 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a anunțat că Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Antim Ivireanul” va beneficia de o nouă clădire cu două etaje, pentru a face față creșterii numărului de elevi înscriși. Săptămâna viitoare, va fi supus spre aprobare un proiect de hotărâre care vizează încheierea unui parteneriat între Administrația pentru Sănătate și Educație a Municipiului Timișoara și Fundația Filantropia Timișoara.

„Proiectul de hotărâre este parte a procedurilor necesare pentru accesarea unor finanțări destinate extinderii spațiilor educaționale ale Liceului Teologic Ortodox “Sfântul Antim Ivireanul”.  Instituția de învățământ, situată pe bl. Liviu Rebreanu nr. 35, își propune să mărească spațiul dedicat actului educațional printr-o nouă clădire cu două etaje. Aceasta va include 12 săli de clasă, laboratoare echipate pentru informatică, chimie, biologie și fizică, o bibliotecă, o sală multifuncțională, o sală profesorală și grupuri sanitare la fiecare nivel. În baza acestui acord de parteneriat între Primăria Municipiului Timișoara (proprietar al spațiului) și Fundației Filantropia se va elabora documentația tehnică și se va depune proiectul spre finanțare”, a transmis Primăria Timișoara.


Liceul Ortodox din Timișoara, cu 730 de elevi de la ciclul primar la liceal, se pregătește să extindă clasele de liceu cu profil teoretic și să organizeze grupe de grădiniță datorită numărului crescut de cereri de înscriere. Un proiect de hotărâre privind încheierea unui parteneriat între Administrația pentru Sănătate și Educație a Municipiului Timișoara și Fundația Filantropia Timișoara va fi discutat săptămâna viitoare în cadrul ședinței consilierilor locali. Fundația Filantropia Timișoara este o organizație non-profit, creștină, filantropică, cu Mitropolia Banatului – Arhiepiscopia Timișoarei ca unic fondator.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008579 (s)