News Flash:

Lia Olguta Vasilescu, atentionata de Tariceanu dupa ce a promis dublarea salariilor

6 Martie 2017
974 Vizualizari | 2 Comentarii
olguta vasilescu
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca Lia Olguta Vasilescu, care a vorbit de dublarea salariilor, ”ar fi trebuit sa faca o precizare - aceste majorari de salarii ca nu vor fi facute dintr-odata, pentru ca, evident, bugetul cred ca nu poate sa sustina”.
”Cred ca in discutia pe care si eu am vazut-o, am citit cateva din declaratiile doamnei ministru, ar fi trebuit o precizare pentru opinia publica - aceste majorari de salarii, banuiesc, ca nu vor fi facute dintr-odata, pentru ca, evident, bugetul cred ca nu poate sa sustina. Spun acest lucru cu o anumita rezerva pentru ca nu m-am consultat cu doamna ministru. Banuiesc ca dansa a discutat cu Ministerul de Finante pentru a vedea posibilitatile. Stiu ca, initial, cand noi am discutat inca din legislatura trecuta despre un proiect de lege de salarizare unica, am convenit ca acest lucru se va face etapizat, in asa fel incat evident efortul sa poata sa fie sustinut de buget”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Ministrul Municii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca salariile bugetarilor mai mici de 4.000 de lei se vor dubla.
„Suntem in discutii pe legea salarizarii unitare. De luni incepem sa avem intalniri cu sindicatele, primele care vor intra la discutii vor fi sindicatele din ordinea publica si din sanatate. (...) Pana la pragul de 4.000 lei salariile se dubleaza, dupa 4.000 lei este o crestere cu 45% a salariilor, iar dupa pragul de 7.000 lei sunt cresteri, dar nu foarte mari“, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu la postul de televiziune Romania TV.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

www.candipharm.com/  | #52754
MorrisLox  | #52854
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005367 (s)