News Flash:

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Arsi a fost redeschisa

6 Martie 2017
906 Vizualizari | 0 Comentarii
spital arsi
Sectia Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului de Arsi din Capitala a fost redeschisa, luni, dupa ce activitatea a fost suspendata aproximativ opt luni.
"A fost deschisa Sectia ATI a Spitalului de Arsi. Primaria Sectorului 1 a terminat lucrarile la jumatatea lunii ianuarie. Aproape o luna de zile au durat verificarile de catre DSP. Sectia poate fi folosita incepand de astazi", a declarat Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, pentru MEDIAFAX.
Sectia Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului de Arsi din Capitala a inchisa in iulie 2016, dupa ce in spatiul public au aparut informatii referitoare la decesul unei femei care initial ar fi fost supusa unei transfuzii gresite de sange dar si imagini cu un bolnav pe ranile caruia se aflau larve. Ulterior aparitiei informatiilor, a fost demarat un control in urma caruia Inspectia Sanitara a desci suspendarea activitatii Sectiei de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului de Arsi si au dispus amenzi contraventionale in valoare de 6.000 de lei.
In ambele cazuri au fost deschise dosare penale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)