News Flash:

Slujbele bine platite pe care le poti face si de acasa

5 Martie 2017
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
La calculator
In ultimii ani, mai multe companii au inceput sa se indrepte catre o forta de munca impartita intre lucratori part-time si cei cu program normal. O alta categorie din ce in ce mai importanta este cea formata din asa-numitii freelanceri, un soi de profesionisti "de angajat".
Aceasa noua categorie reprezinta, de fapt, o noua realitate economica, care aduce insa si diverse provocari cum ar fi asigurarea de sanatate sau lipsa unui venit stabil, informeaza Descopera.ro.
In cele ce urmeaza va prezentam cele mai bune job-uri pe care le puteti avea de acasa.
1. Web developer - avantajul este ca nu aveti nevoie de niciun fel de diploma, majoritatea celor din acest domeniu fiind autodidacti.
2. Asistent virtual - acestia sunt un fel de "secretari ai viitorului"; slujba necesita destul de multa organizare, dar nu cere prea multe abilitati.
3. Designer grafic - orice obiect pe care il detinem a trecut, la un moment dat, prin mainile unui designer, chiar daca doar sub forma unui proiect. Potrivit statisticilor, un sfert din freelanceri sunt designeri.
4. Copywriter - daca va place sa scrieti, atunci aceasta e meseria ideala; veti intra, alaturi de mii de alti copywriteri din lumea intreaga, in lupta pentru click-uri.

copywriter
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005348 (s)