News Flash:

Basescu spune ca Romania trebuie sa intre in ZONA EURO in 2019

6 Martie 2017
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
curs valutar21
Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, luni, ca Romania are “obligatia” sa intre in zona euro, daca nu vrea sa devina o “tara de mana a doua”, criticand “politrucii care tipa indignati” ca “ticalosii” fac o Europa cu doua viteze.
“Pe toate posturile tv, in toate ziarele si pe toate radiourile, o adunatura de politruci impostori-incompetenti, tipa indignata precum ca <<ticalosii>> fac o Europa cu doua viteze. Ei <<plang>>de grija poporului roman si a tarisoarei care va fi marginalizata. Ba mai mult, cer solidarizarea urgenta cu antieuropenii pretentiosi si plini de tafna ai Grupului de la Visegrad”, a declarat presedintele PMP, Traian Basescu, pe Facebook.
Romania are obligatia de a intra in Zona euro in anul 2019, insa, nimeni nu vorbeste despre asta, a afirmat Traian Basescu.
“Unul insa nu sufla o vorba despre ce avem de facut pentru a nu fi tara de categoria a doua. Aici ar fi multe de spus, dar ma voi limita la criteriul fundamental. Daca vrem sa nu devenim tara satelit, tara de mana a doua, avem obligatia sa intram in Eurozona in 2019. Apartenenta la Euro este principalul criteriu de impartire in categorii. De altfel, este si o obligatie din Tratatul de Aderare”, a spus Basescu.

basescu traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004279 (s)