News Flash:

PANICA! Zeci de persoane EVACUATE dintr-un hotel-restaurant. Un microbuz a luat FOC in apropiere

4 Martie 2017
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
autobuz
Circa 30 de persoane au fost evacuate, vineri seara, dintr-un hotel-restaurant din Slatina după ce un microbuz staţionat, fără pasageri, a luat foc în apropiere, incendiul afectând şi o încăpere în care se afla o centrală termică, un bărbat suferind arsuri la nivelul capului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat vineri seara corespondentului MEDIAFAX că incendiul a izbucnit, în jurul orei 22.00, la microbuzul staţionat în curtea unei societăţi de transport în comun care deţine, în imediata apropiere, şi un hotel cu restaurant.

Aproximativ 30 de persoane care se aflau în restaurant s-au evacuat singure după ce incendiul a afectat şi o parte din imobil, dar şi o cameră în care se afla o centrală termică.

"A ars microbuzul în totalitate şi a fost afectat tavanul încăperii în care se afla centrala termică. Cauza probabila a incendiului este un scurtcircuit electric. Au intervenit două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. Din restaurant şi hotel s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu. Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006406 (s)