News Flash:

Eveniment deosebit în orașul de pe Bega, în weekend

La sfârșitul săptămânii, are loc la Timișoara Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși

31 August 2023
168 Vizualizari | 0 Comentarii

La Timișoara se dă startul Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși, la care vor participa Patriarhul Daniel și președintele Academiei Române.

În oraș se finalizează pregătirile pentru desfășurarea Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși, eveniment programat pentru acest sfârșit de săptămână. Se estimează că peste 6.000 de persoane vor lua parte la această întâlnire în Parcul Rozelor, cu o deschidere a evenimentelor programată pentru astăzi. Printre participanți, organizatori și invitați, se vor număra Patriarhul Daniel, președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, precum și mai mulți reprezentanți ai bisericii din țară și străinătate.

Mitropolitul Banatului, Înalpreasfinția Sa Ioan, a precizat că tema acestei ediții de la Timișoara se concentrează pe prietenie, iar în cadrul discuțiilor cu tinerii vor fi abordate subiecte precum drogurile și traficul de persoane. Programul evenimentului, conform radiotimisoara include și o slujbă specială ce va avea loc la Catedrala Mitropolitană, oficiată de către părinți de la schitul românesc Prodromu din Muntele Athos, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Sâmbătă după-amiaza este planificată Procesiunea Prieteniei, în memoria eroilor Revoluției din 1989, care va porni din Complexul Studențesc din Timișoara.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007275 (s)