News Flash:

Justin Bieber are fata semiparalizata si risca sa ramana fara auz. Ce virus i-a dat peste cap starea de sanatate

13 Iunie 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Justin

Fanii lui Justin Bieber au primit cea mai proasta veste din ultima perioada. Desi credeau ca nu exista nimic mai rau decat anularea concertelor, Biebs a postat recent un videoclip in care i-a socat pe toti.


Justin Bieber nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Artistul are probleme grave de sanatate si a decis sa vorbeasca deschis despre asta, in fata fanilor. Bieber sufera de sindromul Ramsay Hunt si deja se confrunta cu o semiparalizie faciala. 


Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt apare atunci cand virusul herpes zoster afecteaza nervul facial ce se afla in zona urechii. Pe langa eruptia dureroasa de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie faciala si pierderea auzului la urechea afectata, scrie CNN.
„Este de la acest virus, care ataca nervul din ureche si nervii faciali si care a facut ca fata mea sa devina imobila. Dupa cum puteti vedea, acest ochi nu clipeste. Nu pot sa zambesc pe aceasta parte a fetei mele. Aceasta nara nu se misca. Deci, exista o paralizie completa pe aceasta parte a fetei mele.


Este destul de grav, dupa cum puteti vedea. Mi-as dori sa nu fie asa, dar, evident, corpul meu imi spune ca trebuie sa o iau mai incet. Sper ca ma intelegeti. Voi folosi aceasta perioada pentru a ma odihni si a ma relaxa si pentru a reveni la suta la suta, astfel incat sa pot face ceea ce m-am nascut sa fac”, a spus Bieber.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006242 (s)